Opskrifter Snack

Popcorn med dukkah

10. januar 2015

Jeg er tidligt oppe med Lilith og Noah i dag. Jeg har det heldigvis meget bedre allerede. Jeg sov en del af dagen igår væk og det var vist kuren for mig for har næsten ikke ondt i halsen mere.

I går stod den på gedigen fredagshygge i et meget roligt tempo herhjemme. Disneysjov for hele familien efterfulgt af X-factor for mig, som jeg af en eller anden grund sværger til, og så en film.

IMG_6475 (2)

En lækker og meget enkelt snack til fredagshyggen, hvor mine unger næsten altid får popcorn, er at krydre de voksnes popcorn med forskellige søde eller salte krydderier. I går blev det helt enkelt til at tage en skål popcorn, efter ungerne havde fået deres portioner, og blande det med min hjemmelavede dukkah krydderiblanding. Popcorn med dukkah er en utrolig nem måde at få en anderledes smag på. Ungerne holdt sig til de traditionelle popcorn, de er nu også gode og dem holder jeg også rigtig meget af, men jeg vil helt sikkert lege videre med forskellige smagsgivere til mine fredags popcorn i fremtiden.

IMG_6474 (2)

IMG_6476 (2)Nu vil jeg nyde at det er weekend – en weekend hvor der ikke er så meget på programmet – heldigvis. Rigtig god weekend til jer alle.

    Skriv svar