Tanker

Lidt stille

3. juni 2015

Der er lidt stille her på bloggen i denne uge. Egentlig ikke som sådan af en grund, har bare lige brug for at tænke over, hvordan bloggen skal være fremadrettet.

Imens jeg tænker er jeg også i gang med at planlægge min fest, som jeg holder på lørdag. Anledningen er at jeg gerne vil fejre min 40-års fødselsdag, som godt nok fandt sted for 1½ år siden, men som jeg aldrig fik fejret helt som ønsket da ungerne var lige små nok. Derfor har jeg på lørdag samlet mine venner – også dem jeg ikke har set så meget til på det sidste – og sammen med dem skal vi holde en forhåbentlig mega sjov fest. Imorgen, torsdag, skal vi sammen med Oliver (ældste barn her i huset, som bliver 19 i denne måned) og 2 af hans venner aftale hvilke drinks de skal shake til festen. De skal nemlig stå i baren og det tror jeg egentlig at både vi og de synes er mega hyggeligt. Imorgen skal vi også hente de 20 kg oksekød, som vi har bestilt af en kollega (hvoraf noget af dette skal bruges til lørdagens menu) og det er også imorgen, at alle de bestilte varer fra Irma bliver leveret. Det bliver en god dag;-).

Og imens alt dette foregår er der altså lidt stille herinde, men hvis du kigger ind forbi, så smid gerne en kommentar om hvad du synes der virker for bloggen og hvad der gerne måtte være anderledes/udelades. Alle input er mere end velkomne og så satser jeg iøvrigt på at vende stærkt tilbage i løbet af næste uge i mellemtiden kan du altid kigge forbi på instagram istedet (@familiefletninger.dk)dorte

 • Svar
  Rikke
  3. juni 2015 den 12:14

  Jeg synes din blog er en rar blanding af opskrifter med familieglimt. Er specielt vild med, når du bliver hudløs forstået på den måde, at du skriver om aldersforskel eller andre personlige ting. Men jeg kan lide mixet på din blog. Kh Rikke

  • Svar
   Dorte
   8. juni 2015 den 9:15

   Tusind tak, Rikke – dejligt at høre. Kram D

 • Svar
  Birgitte B
  4. juni 2015 den 8:07

  Håber I får den bedste fest – og godt vejr ser det ud til 🙂 Kram Birgitte

  • Svar
   Dorte
   8. juni 2015 den 9:18

   Tak, søde B. Vi havde en super dejlig fest. KH Dorte

 • Svar
  Marianne Richter
  7. juni 2015 den 22:35

  Jeg synes din bog er en dejlig blanding af opskrifter, hverdags-ting og udflugter/aktiviteter. Bliv ved med det.

  • Svar
   Dorte
   8. juni 2015 den 9:18

   Tusind tak, Marianne. KH Dorte

Skriv svar