Bloggen Linklove

Spread the (link-)love

7. juni 2016

Hjerte
I går skrev Julia i et indlæg, at der generelt var for lidt link-love herinde i blogland. At tendensen lige nu er, at der hersker mere konkurrence om læsere og likes frem for link-love og gensidig anerkendelse blogs imellem – altså end der gjorde tidligere, da det hele startede. Og jeg kan sådan set godt følge hende. Nu har jeg ikke været på blogscenen i mere end 2 års tid og i den tid tror jeg bestemt allerede scenen har ændret markant karakter fra da det hele startede med en relativ lille gruppe af bloggere. Men jeg har helt sikkert også oplevet det modsatte – at der er søde, seje blogdamer, som ikke er blege for at linke og sende god karma hen mod andre blogs end deres egne og som altid nævner, hvis de er blevet inspireret andre steder fra end fra end dem selv.

Jeg vil bestemt gerne bakke op om den tendens – altså den, hvor vi dyrker netværket frem for konkurrencen, og hvilken bedre måde at gøre det på end på at sende lidt link-love ud på mine 3 favorit blogger ladies lige her.

Ingen tvivl om, at Birgitte fra Livet på Vestegnen er en af mine ubetingede blogger favoritter. Lige siden jeg startede med at blogge har den noget mere erfarne Birgitte været så mega sød til at “tage imod mig” og jeg holder så utrolig meget af de altid gode og velovervejede kommentarer, som Birgitte altid er rundhåndet med. At Birgitte så også skriver relevante og tankevækkende blogindlæg gør bestemt ikke min begejstring mindre. Senest har hun f.eks. skrevet et yderst relevant indlæg om det at ytre sin mening. Jeg sender masser af link-love i Birgittes retning.

En anden af mine favorit lady bloggers er Mette fra Hvis vinden vender. Mette er i besiddelse af et utrolig positivt sind og jeg bliver faktisk altid i lidt godt humør af at læse hendes positive vinkler på stort set alt her i livet, f.eks. som her, hvor hun skriver om bilproblemer og alligevel får øje på alle de positive ting i dagen. Mette er også sådan en blogger der altid kommenterer med en meget positiv vinkel, som ofte får mig til at tænke, at det er da også rigtigt, at man også skal se på det fra den vinkel. Masser af link-love også i Mettes retning.

Endelig er der mor-monsteret fra Skøre liv. Mor-monsteret skriver med en dejlig ironisk pen og jeg trækker som regel altid genkendende på smilebåndet når jeg læser et af hendes indlæg om et let kaotisk familieliv. Som de 2 andre skønne blogger ladies er Mor-monsteret også flink til at kommentere rundt omkring i blogland og det sker, ligesom i indlæggene, med indlevelse og kant. Senest har jeg moret mig over hendes indlæg omkring afmålte ressourcer, som jeg stadigvæk tænker lidt over da det jo er højest aktuelt i forhold til min græsenkestand lige nu. Jeg sender selvfølgelig også masser af link-love i retning f Skøre liv.

Vil I også være med i den gode bølge? Smid gerne en kommentar på en blog du gerne vil sprede link-love på eller lav dit helt eget indlæg om blogs du holder af.

Spread the (link-)love 🙂

 • Svar
  Mette
  7. juni 2016 den 9:37

  Ih tak kære Dorthe for din meget meget søde anmeldelse af min blog:o) Og ja, vi burde være bedre til at linke til hinanden:) Julia er klog og dygtig. To år i træk var hun vores underviser på vores blogmøder med MS Bloggen. Igen tak for link love:o)

  • Svar
   Mette
   7. juni 2016 den 10:53

   Har forøvrigt stærkt inspireret af dig, skrevet og anbefalet blogge hos mig selv i dag :o)

   • Svar
    Dorte
    7. juni 2016 den 11:40

    Fedt – det glæder jeg mig til at læse

  • Svar
   Dorte
   7. juni 2016 den 11:40

   Det var da så lidt, Mette. Kram herfra

 • Svar
  Birgitte B
  7. juni 2016 den 11:52

  Åh tusind tak søde Dorte for dine ord. Jeg bliver helt rørt 🙂 Generelt er jeg ikke meget for at anbefale nogle frem for andre (som jeg også har skrevet ovre hos Mette) – og vi bevæger os jo i samme ‘blog-kredse’, så jeg sørger for at min blog-liste er opdateret med dem jeg kan lide…Så der finder man store som små blogge, hvor jeg læser med. Kh. Birgitte

  • Svar
   Dorte
   7. juni 2016 den 12:02

   Det var da så lidt, søde B. Jeg kan sagtens følge din tilgang til tingene – synes faktisk også at du udover din blogliste er ret god til at linke til andre når du får har fået inspiration et andet sted fra. KH Dorte

   • Svar
    Birgitte B
    7. juni 2016 den 12:09

    Ja, jeg opfinder jo næppe den dybe tallerken altid, hahaha. Så ja, jeg linker helst til dem, der inspirerer mig til indlæg…

 • Svar
  www.skøreliv.dk
  7. juni 2016 den 12:23

  Ej, nu er jeg også helt rørt! Tak, Dorte!
  Ja, altså, jeg er jo faktisk MEGA-dårlig til at linke til noget som helst inde på min side, jeg linker faktisk heller aldrig til mig selv derinde (altså hvis jeg brygger videre på noget jeg tidligere har skrevet om).
  Før Julia skrev om det, havde jeg egentlig ikke skænket det så mange tanker, men det kan da godt være, at jeg skal til at ændre mig lige på den front! Jeg vil lige understrege, at det altså ikke er fordi jeg ikke også er fyldt med ‘love’ til jer alle sammen!
  Jeg er ret fascineret af tanken om, at blogland har set helt anderledes ud… Jeg har jo kun været herinde i knap 11 måneder. Konkurrence? Det har jeg nu aldrig tænkt, men igen: I’m one of the new kids on the blog…
  Meget tankevækkende alt det her! Jeg må virkelig til at tænke i indlæg hvor jeg kan linke lidt til jer!

  • Svar
   Dorte
   7. juni 2016 den 20:36

   Det var da så lidt. Jeg mener ikke, at man nødvendigvis skal gøre noget anderledes – overhovedet. Jeg tror bare at fællesskabet (som jeg helt sikkert synes er til stede) styrkes endnu mere, hvis vi på vores egen måde også giver udtryk for vores begejstring for hinanden. Kram D

 • Svar
  Line // mad-til-mor.dk
  7. juni 2016 den 12:36

  Jeg er jo stadig temmelig ny i blogland, så dejligt med tips til andre spændende steder at følge med:) Jeg misser sjældent et indlæg (eller en snap) fra nutidensmor.dk, lillemor.dk og karmamilli.dk, som alle skriver indlæg, jeg finder morsomme, vedkommende og tankevækkende. Og så bliver jeg jo også inspireret af at følge med her hos dig, kære Dorte:D

  • Svar
   Line // mad-til-mor.dk
   7. juni 2016 den 16:50

   Lillemorblog.dk, that is?

  • Svar
   Dorte
   7. juni 2016 den 20:45

   Tak for de søde ord og for tips. Lillemorblog kendte jeg ikke, så den tror jeg lige jeg vil hoppe med på. Jeg læser også af og til med hos Nutidensmor og karmamilli. Kram D

 • Svar
  A+K/VenterPaaVinBlog
  8. juni 2016 den 22:21

  De er også alle tre nogle dejlige fruer 😀
  Vi laver ofte anbefalinger til instagram og blogs, og har en tydelig blogroll i vores ene side af bloggen, hvor en lille håndfuld af favoritterne er på – dem må du endelig stikke forbi 😀

  – A

  • Svar
   Dorte
   9. juni 2016 den 21:18

   Det vil jeg gøre, Anne – tak for tip. KH Dorte

 • Svar
  Spread the (link-) love #2 | Familiefletninger
  8. september 2016 den 13:24

  […] som jeg selv holder af at læse med på. Mit første spread the (link-) love indlæg finder du her. Du er ligesom sidste gang selvfølgelig også meget velkommen til at nævne et par knippelgode […]

 • Svar
  Spread the (link) love #3 | Familiefletninger
  3. februar 2017 den 11:54

  […] blogs, som jeg holder af i mine Spread the (link) love indlæg. Tidligere har jeg skrevet om nogle her og her. De to blogs jeg gerne vil sende mine varmeste anbefalinger behøver det slet ikke. I kender […]

Skriv svar