Linklove

Spread the (link-) love #2

8. september 2016

img_20160908_131526.jpg

Det er tid til en ny runde med link love – altså anbefalinger af blogs, som jeg selv holder af at læse med på. Mit første spread the (link-) love indlæg finder du her. Du er ligesom sidste gang selvfølgelig også meget velkommen til at nævne et par knippelgode blogs i kommentarfeltet.

Vores trummerum

Den første blog i dag er en helt ny blog, som jeg personligt har ret store forventninger til. Kvinden bag bloggen, som går under navnet vores trummerum er min veninde og kollega, Merete, som jeg holder rigtig meget af. Merete har længe været aktiv på de sociale medier, i terminsgrupper mm, men det er først for ganske nylig, at hun valgte at kaste sig over blogmediet. Indtil videre har jeg nydt de indlæg, der allerede nu er at finde på vores trummerum – i dag har Merete, som iøvrigt også er ved at uddanne sig til ammerådgiver, f.eks. et ret interessant indlæg om amning på bloggen. Tag lige og hop ind og læs med. Du finder indlægget lige her.

Mad-til-mor

Den næste blog er mad-til-mor bloggen, som drives af Line. Line er på barsel i øjeblikket med sit 2. barn og på bloggen deler hun ud af både sin hverdag og madopskrifter. Gode madopskrifter, som er god inspiration. Jeg er ret begejstret for Line, som jeg også følger på snapchat (under brugernavnet madtilmor), hvor Line er særdeles aktiv og mega sympatisk at følge. Jeg synes Line har en dejlig uhøjtidelig tilgang til tingene og dette ses tydeligt i f.eks dette indlæg om august måned. Find det lige her.

Rosetid

Den sidste blog jeg vil nævne i denne omgang er bloggen rosetid, som drives af Rikke. Jeg har fulgt med hos Rikke siden hun startede sin blog og holder meget af at følge med i både hverdags betragtningerne hos hende, men også i de tanker og overvejelser, som hun og hendes familie hele tiden gør sig i forhold til at optimere deres familieliv og jeg synes ofte, at det er tankevækkende at læse med, som f.eks. i dette indlæg. Jeg håber du også vil ligge vejen forbi rosetid.

 • Svar
  Birgitte B
  8. september 2016 den 17:10

  Jeg kan også varmt anbefale Rikke 🙂 kh. Birgitte

  • Svar
   Dorte
   10. september 2016 den 22:30

   Ja, hun er et dejligt bekendtskab. Kram D

   • Svar
    Rikke
    21. september 2016 den 10:31

    Tak i to dejlige damer, sidder da her og bliver helt glad 🙂 og kan kun sige i lige måde 🙂
    Kærlig hilsen Rikke

 • Svar
  Line // mad-til-mor.dk
  8. september 2016 den 20:47

  Tak Dorte, hvor er du sød?

  • Svar
   Dorte
   10. september 2016 den 22:29

   Ilm

 • Svar
  Mette
  9. september 2016 den 10:58

  Tak for anbefalinger af skønne blogge:o) Ha’ en dejlig fredag og en skøn weekend.

  • Svar
   Dorte
   10. september 2016 den 22:29

   Selvtak, synes også selv de er ret skønne

 • Svar
  Rikke
  21. september 2016 den 10:32

  Tak for anbefalingen Dorte det er virkelig god karma 🙂
  kærlig hilsen Rikke

  • Svar
   Dorte
   22. september 2016 den 8:28

   Selvtak – det er jo din egen fortjeneste

Skriv svar