Bloggen Guide

Spread the (link) love #3

3. februar 2017


Det er lang tid siden jeg sidst har skrevet om andre blogs, som jeg holder af i mine Spread the (link) love indlæg. Tidligere har jeg skrevet om nogle her og her. De to blogs jeg gerne vil sende mine varmeste anbefalinger behøver det slet ikke. I kender dem garanteret allerede.

For mig er de to af de mest inspirerende blogs og jeg synes de to kvinder bag disse blogs er mega seje. De minder på en måde lidt om hinanden og så alligevel ikke. Fælles har de ihvertfald, at de er virkelig dygtige til deres fag og meget lidt rampelyssøgende.

Valdemarsro

Jeg er vild med Valdemarsro og har været det siden jeg selv startede med at blogge. Jeg elsker den stemning der er på bloggen hos Ann Christine og jeg synes hun på meget, meget professionel vis formår at præsentere nye, inspirerende opskrifter, diy’s og glimt fra hendes liv dag efter dag. Jeg mener, at bloggen har cirka en halv million besøgende om måneden, hvilket jo er helt vildt mange og Ann Christine kunne jo, hvis hun ville, sagtens give den som Danmarks største blogger. Men det gør hun ikke. Og måske er det i virkeligheden det der gør det hele så unikt. Jeg har været så heldig at løbe ind i Ann Christine et par gange og oplever hende ligeså sød og behagelig som bloggen til fulde udstråler.

Marinas mad

Marina har jeg også fulgt med hos siden jeg selv startede med at blogge. I starten bloggede hun på Badut om alt fra hverdagsglimt til kreative idéer og opskrifter. Alt præsenteret med de flotteste fotomotiver, som Marina selv står bag. Marina er nemlig vanvittig god til at fange lige netop den stemning, det glimt, den farve eller lignende og præsentere det, gerne med nogle virkelig tænksomme ord til. Nu har Marina så startet en ny blog op under navnet Marinas mad og her skriver hun om årstidens mad igen præsenteret med nogle virkelig fantastiske billeder og jeg elsker at hente inspiration hos Marina. Udover maden har Marina også nogle interessante indlæg, hvor hun går lidt mere bag om bloggen og nogle enkelte hverdagsglimt.

Tak til jer begge for at være fantastisk inspiration <3

Hvis du har lyst må du meget gerne sende lidt link-love ud i kommentarfeltet. Hvilke blogs finder du inspirerende?

 • Svar
  Birgitte B
  3. februar 2017 den 13:17

  Julia Lahme og Anette fra Beautyspace er meget inspirerende for mig. Jeg læser også med hos AC. Nogle gange er jeg dog nødt til at springe et indlæg eller to over, hvis opskrifterne bliver for mange (og komplicerede). Kh. Birgitte

  • Svar
   Dorte
   6. februar 2017 den 8:52

   Jeg er ikke så god til beauty blogs, men læser også med hos Julia, som jeg synes er mega sej omend vi ikke altid er enige:-). Kram D

 • Svar
  Marina
  3. februar 2017 den 13:56

  NØJ hvor er du da bare sød. Mange, mange tak for de fine ord om både Badut og min lille nye blog. Tænk at blive sammenlignet med myreflittige Ann Christine. Hun har i årevis bare været så dygtig, systematisk og professionel. Så godt gået at hun har fået opbygget det fineste lille univers, der er til så stor inspiration for mange.

  Jeg tænker ikke at der er så mange der kender min nye madblog og det passer mig faktisk ok at den får lov til at vokse stille og roligt. Jeg har aldrig været vild med at promoverer mig selv, men til gengæld ELSKER jeg at dele så det er lidt et dilemma.

  Det rør mig meget at du kan mærke stemningen bag billederne. Jeg elsker jo at fotograferer og ligger ofte meget arbejde i at fange lige præcis den stemning jeg gerne vil formidle, men det er jo aldrig til at vide om det bare bliver glasbilled agtigt. Det er netop derfor at de nye hverdagsglimt som jeg deler i bunden af madplanerne er illusteret med et hastigt knipset iphone billed. Fra den dag jeg fandt på dem for mange år siden har hverdagsglimtene altid skullet være modvægten til det alt for glitrede.

  ENDNU engang TAK for dine søde ord og for alt den inspiration du deler her på familiefletninger.

  • Svar
   Dorte
   6. februar 2017 den 8:52

   Det var da så lidt, Marina. Jeg mener hvert et ord. KH Dorte

 • Svar
  Line // mad-til-mor.dk
  3. februar 2017 den 16:01

  Det er så smaddergod stil det dér Dorte? Jeg ELSKER også Ann-Christines univers. Hver gang jeg kigger forbi Valdemarsro er det lidt som at komme hjem?Marina kendte jeg ikke, men det ser flot og inspirerende ud, så jeg kunne bestemt godt være en ny fan! Jeg har for nylig opdaget christinebonde.dk, der hurtigt er blevet en favorit hos mig. Hun er madelsker med en stor viden om kost og sundhed. Så bloggen er en skøn blanding af lækre opskrifter og inspirerende tanker om livet generelt

  • Svar
   Dorte
   6. februar 2017 den 8:51

   Tak, Line. Jeg tjekker lige christine bonde ud – altid godt med nye spændende blogs at følge. KH D

Skriv svar