Familieliv

Endnu en weekend i fødselsdagens tegn


Det har været en kort uge på job, men den har nu været meget tiltrængt. For min stakkels krop er først nu ved at komme sig ovenpå sidste uges strabadser og selvom det selvfølgelig godt kunne tilskrives min generelle fysiske form, så tror jeg nu alligevel jeg vil mene, at det primært skyldes de meget akavede positioner man til tider befinder sig i, i det gode resultats tegn (se hele den sætning klarede jeg uden at nævne ordet ombygning, haha:)).

Herhjemme har vi endnu en weekend i fødselsdagens tegn. Der skal nemlig fejres intet mindre end 2 fødselsdage. For på søndag fylder mine 2 yngste nemlig 5 år. FEM år. Det skal jeg lige gå og smage lidt på.

Vi fejrer dem i god stil med besøg af børnehaven lørdag (altså dem de er i gruppe med). Her har Lea bestilt farverige pandekager med tilbehør, som jeg glæder mig til at servere for de søde unger. Og søndag har vi så, traditionen tro, morgenvækning og morgenbord med sang og gaver efterfulgt af familiebesøg til kaffebord om eftermiddagen. De skal have deres første 2-hjulede cykler – altså rigtige, ikke løbecykler – i gave og jeg glæder mig vildt og voldsomt til at se dem i aktion. Lea har allerede lært sig at cykle på en lånecykel i børnehaven, så det er på høje tid at de får deres egne, så de kan få trænet en masse inden skolestart om lidt over et år.

Kagemæssigt er jeg ikke helt klar over, hvor vi ender, men jeg tænker, at jeg hellere må få indkøbt rigelige mængder af skumfiduser, frugtfarve og flormelis. Riiigeligt flormelis især, så det ikke ender som sidst;).

Jeg glæder mig til festlighederne og også lidt til, at jeg sidder søndag aften med benene højt og afslapning på programmet.

Ha’ en herlig weekend.

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  www.rikkes-planet.dk
  21. april 2017 den 10:22

  Rigtig god fødselsdags weekend til jer, og tillykke med dem.
  kh Rikke

  • Svar
   Dorte
   21. april 2017 den 11:43

   Tusind tak, Rikke

 • Svar
  Birgitte B
  21. april 2017 den 17:34

  God fornøjelse med alle ungerne og weekend. Kram B

  • Svar
   Dorte
   26. april 2017 den 11:39

   Tusind tak, søde B

 • Svar
  Anette
  22. april 2017 den 0:47

  Tillykke med de små
  ja glasur og kage pynt skal man ikke gå ned på til en fødselsdag

  • Svar
   Dorte
   26. april 2017 den 11:39

   Tusind tak. Jeg begrænsede mig til flødeskum på dagen – det var et stort hit og mega let for moren 🙂

  Skriv kommentar