Bolig

Bolig: Før, efter og efter billeder fra gangen ovenpå.

26. juni 2017

Jeg har gravet dybt i gemmerne og er igang med at lave før, efter og efter billeder af vores ombygningsindsats, som jeg synes jeg vil dele herind på bloggen.

Vi flyttede ind i vores hus i april 2008 og det var en temmelig turbulent tid. Vi skulle samles som en sammenbragt familie, vi skulle indrette os med møbler og ting fra 2 hjem og vi skulle have lavet en masse – særligt skønhedsmæssige – forbedringer af vores nyindkøbte hus. Fokus var på at få gjort værelser klar til børnene og få dem bedst muligt på plads for relativt få midler, for det var begrænset hvor meget luft der var i budgettet til istandsættelser mm.

Derfor startede vi ud med at male alt det træ, som prydede den øverste etage og få skiftet det 30-40 år gamle grønne tæppe, der lå på samtlige gulve på den øverste etage.

Da vi så for et års tid siden satte gang i en omfattende ombygning ovenpå besluttede vi samtidig, at gøre endnu mere ved særligt gangarealet. Her valgte vi nemlig, at fjerne de mange skabe, der var i gangarealet og istedet lave meget mere plads og lys ved at indsætte et par tagvinduer. Jeg er ovenud begejstret for den forandring, som det har medført og jeg tror vi får så meget glæde af den megen plads til kolbøtter og leg, som øverste etage byder på.

Her er et par før, efter og efter billeder fra gangen ovenpå:

Her på billedet kan man se, alt det træværk, der var på øverste etage da vi flyttede ind. Jeg har desværre kun billeder fra da vi startede med at male, men jeg synes nu, at det giver et meget godt indtryk af de noget mørke omgivelser. Tæppet var virkelig et kapitel for sig…. På billedet ser man min, nu afdøde, svoger igang med at svinge penslen.

Her er Nils igang med et eller andet i den anden ende af gangarealet. Vi måtte bruge ret meget krudt på at male rillerne i træværket, så det tog en del tid. Og maling.

 Sådan her så det så (i princippet ud) efter vi havde fået malet og lagt nyt gulvtæppe. Det snyder en lille smule for jeg kunne simpelthen ikke finde et reelt efter billeder (det var før min bloggerkarriere :-)), men selvom vi her er ved at pille skabene ned, så giver det faktisk en meget god fornemmelse af, dels hvor meget plads skabene tog og dels, hvor meget lys de også tog.

Endelig er så her og nu billederne. Der er lagt nyt gulv. Skabene er fjernet og pladsen er nu cirka dobbelt så stor og så er der kommet de her fantastiske tagvinduer i, som bader rummet i lys. Vi ønsker at der skal være plads til leg og hygge i gangen og derfor er indretningen også derefter. Der kommer løbende mere og mere til, men vi er super glade for resultatet allerede.

Skriv svar