Familieliv Ferie Oplevelser

Ferieforberedelser

29. juni 2017

Jeg er ret stor fan af forventningens glæde og det samme er min mand og nu også mine børn. Vi elsker simpelthen at glæde os til ferie og kan bruge ret lang tid på at drømme os afsted når først vi har fået styr på hvor vi skal hen.

Derfor betyder ferieforberedelser også noget for mig. Det betyder noget, at vi i relativ god tid får styr på, hvad sommerferien skal byde på. I år, ingen undtagelse. Det er ved at være noget tid siden, at destinationen for årets sommerferie kom på plads og lige siden har vi gået og glædet os til at sætte kurs mod Italien. Vi har snakket om italiensk mad, om swimmingpools, om hvad vi skal se og om hvilke stop vi skal gøre os på vej ned igennem Europa og på vej hjem. I forrige uge kom de sidste detaljer for ruten på plads og vi glæder os nu som vanvittige til at sætte os ind i bilen i næste uge og sætte kurs mod syd.

For ikke så lang tid siden satte vi gang i den egentlige nedtælling herhjemme. Vi har som fast tradition en nedtællingskalender, som vi dagligt krydser af, så vi allesammen kan følge godt og grundigt med i, hvor langt der er til afgang.

I går fik jeg så printet vores pakkeliste og noterede mig i den forbindelse, hvilke småting jeg manglede at købe. Jeg mangler stadig et par småting – solcreme f.eks. – men har shoppet det tøj ind som især ungerne har for vane at mangle. Sådan er det jo når man vokser i den hast de gør:).

Jeg er også kommet et skridt nærmere min ferielæsning – med god hjælp fra jer og glæder mig til at få lånt eller købt et par bøger her i weekenden. Jeg tror jeg har fundet ud af hvilke det skal være 🙂

I weekenden begynder jeg så småt pakkeprocessen. Det er sin sag at pakke for 5 personer, som jeg gør herhjemme og jeg kan godt lide at have tid til at finde frem, sortere, vaske, reparere mm inden det hele går løs. Det er også en af de allermest effektive måder at finde små mangler i hjemmebeholdningen på.

Tirsdag har jeg sidste dag på arbejde inden sommerferien og onsdag skal jeg så bruge på at få pakket de sidste ting inden vi onsdag nat sætter os i bilen og lader ferien begynde.

Weeee jeg glæder mig!!!

    Skriv svar