Bøger Ferie

Ferielæsning – tusind tak for input

26. juni 2017

Indlægget indeholder reklame i form af reklamelinks.

Man må bare konstatere, at I er mange, der læser en hel dele mere end mig. Jeg ved det, blandt andet fordi, at da jeg forleden efterspurgte inspiration til min ferielæsning, var der rigtig mange der gav mig en masse virkelig brugbar inspiration. Tusind tak for det!

Som lovet har jeg nu samlet alle jeres input i en liste herinde i dette indlæg inklusive links til at indkøbe dem, hvis man som jeg heller ikke har fået ferielæsningen på plads (derfor reklame indikatoren øverst i indlægget).

Jeg håber listen kan skabe grobund for masser af gode læseoplevelser sommeren igennem. For både jer og for mig selv. Og hvis du synes der akut mangler nogle bøger på listen. Så tip gerne lige i kommentarfeltet, ikk’?

Min største udfordring lige nu er, at jeg synes der er så mange gode forslag, at jeg faktisk ikke helt kan beslutte mig for hvilke(n) jeg skal kaste mig over først. Men når jeg gør – så kan jeg godt afsløre, at det kommer på bloggen:).

Rigtig god sommerlæselyst!

Ferielæsning

Maren Uthaug; Hvor der er fugle

Maren Uthaug; Og sådan blev det

Jesper Stein; Uro

Jesper Stein; Bye bye blackbird

Og øvrige krimier af Jesper Stein

Merete Pryds Helle; Folkets skønhed

Sofi Oksanen; Renselse

Sofi Oksanen; Stalins køer

Og øvrige bøger af Sofi Oksanen

Hanya Yanagihara; Et lille liv

Eske Willerslev & Kristian Leth; Historien om det hele

Claire Machintosh; Jeg lader dig gå

Claire Machintosh; Jeg ser dig

Paula Hawkins; Kvinden i toget

Lars Kepler; Kaninjægeren

Tracy Buchanan; Min søsters hemmelighed

Jodi Picoult; Small Great Things

Kate Morton; En fjern hvisken

Joël Dicker; Sandheden om Harry Quebert-sagen

Joël Dicker; Bogen om Baltimore-familien

Kelly Rimmer; Mig uden dig

Lauren Groff; Skæbne og hævn

Jessica Knoll; Verdens heldigste kvinde

Liane Moriarty; Store små løgne

Christopher Isherwood; Mr. Norris skifter tog og Farvel til Berlin

Lucinda Riley; De 7 søstre

Anthony Doerr; Alt det lys vi ikke ser

Jojo Moyes; Efter dig

Og øvrige af Jojo Moyes

Krimier af Julie Hastrup

Krimier af Camilla Läckberg

Anne Mette Hancock; Ligblomsten

Linda Castillo; Tvunget til tavshed

Og øvrige af Linda Castillo

 • Svar
  Birgitte B
  27. juni 2017 den 10:10

  Vil godt sige, at du ikke skal vælge Et lille liv som ferielæsning. Den er tyk og meget alvorlig og dyster. Kram B

 • Svar
  Ferieforberedelser | familiefletninger
  29. juni 2017 den 10:55

  […] er også kommet et skridt nærmere min ferielæsning – med god hjælp fra jer og glæder mig til at få lånt eller købt et par bøger her i […]

Skriv svar