Tanker

I parentes bemærket #16

27. juni 2017

 •  Er der kun 1 uge til jeg går på ferie. EN uge. Hvor fedt er det lige.
 • Var jeg i smådårligt humør en stor del af dagen i går (og en lille smule her til morgen). “Cranky before holiday” syndromet kalder jeg det (tænker, at andre omkring mig kalder det noget andet :-))
 • Lavede jeg en kamplækker lasagne i går. Med hjemmelavede pastaplader, bechamel sauce og kødsovs. Og jeg syntes ikke engang det var synderligt besværligt.
 • Tænker jeg faktisk, at hjemmelavet pasta måske i virkeligheden kunne gå hen og blive sådan en lidt terapeutisk landeplage. Så hvis ikke du har en pastamaskine endnu bør nok du hurtigst muligt anskaffe dig en – #pastamindfullness :-).
 • Havde vi besøg af 31 studenter i går. De var der vel sammenlagt i 10 minutter og strøg så videre i deres tætpakkede program. Det er dog altid festligt, at se den flot pyntede bil og alle de glade studenter.
 • Spiste jeg i fredags både flæskesteg og ris ala mande på min arbejdsplads. I anledning af, at der lørdag var præcis ½ år til jul havde de nemlig sat juletema på menuen. Jeg var ret begejstret.
 • Fik min husbond sat de tapeter op, som jeg havde købt til ungernes værelser. Det viste sig dog, at det var langt mere besværligt end ventet (og ikke specielt mindfullnessagtigt:-)), så jeg var ikke jordens mest populære mens det stod på:). Nu er de dog oppe og det ser så fint ud. Så tænker der snart kommer et børneværelsesindlæg herinde.
 • Glæder jeg mig helt vildt til vi i næste uge sidder i bilen. Med alt pakket og kursen sat mod syd (ruten er lige her). Det der magiske øjeblik når vi sætter ferien i gang er helt særligt. Forventningens sus, hyggeritualerne, de første snakke i bilen, musik og en god kop kaffe. Let’s go!!!!
 • Svar
  Birgitte B
  27. juni 2017 den 21:20

  Uh håber ferien kommer hurtigere end hurtigt!
  Kram B

  • Svar
   familiefletninger
   29. juni 2017 den 14:05

   Haha – ja, har du en metode til at speede ankomsten endnu mere op? 🙂

Skriv svar