Fest Oplevelser

Studenterkørsel – et par tip

14. juni 2017

 

[easy-image-collage id=8214]

Om et par uger lander der en busfuld studenter herhjemme hos os i forbindelse med den traditionsrige studenterkørsel. Yngste bonussøn bliver nemlig student på mandag og så går der ellers inflation i alle de mange fejringer der skal ske, herunder den traditionsrige studenterkørsel.

Hjemme hos os er det 3. gang, at der lander studenter på adressen og det giver jo en vis form for erfaring udi den kunst. Vi har ihvertfald lært lidt hen ad vejen og det kan jeg jo ligeså godt dele med andre, som eventuelt også skal have studenterbesøg i år.

Hvis du har nogle tips, så skriv dem meget gerne i kommentarfeltet.

 • Maden du serverer til studenterrundkørslen skal være begrænset. Husk, at de unge indtager noget i samtlige hjem de besøger. Ingen – heller ikke unge i den alder – kan spise igennem alle de steder de når at besøge i løbet af en lang dag.
 • Vi har med unge mennesker at gøre, som langt hellere vil have et stykke pizza end en canapé, så gem alle former for fancy cooking til andre gæstebud.
 • Fokusér istedet på at servere dem noget mad, som er i junkfood retningen. Det være sig eksempelvis pølsehorn, quesadillospizzaslices, sliders, pizzasnegle eller lignende
 • Hvis du gerne vil servere alkohol for de unge mennesker, så hold dig til noget der ikke er alt for tungt at drikke og ikke indeholder alt for mange procenter. Der er ingen grund til at bidrage til, at studenterne ikke holder hele vejen igennem. Desuden må der rigtig gerne være sodavand og en kande kaffe, der er nemlig typisk en del der er ved at restituere fra dagen før.
 • Lad være med at gøre alt for meget ud af borddækning eller des lige. De vælter ind af døren og ud igen indenfor noget der minder om 20 minutter.
 • Sørg til gengæld for at være klar når de kommer. Det er super hyggeligt at tage imod dem ved indkørslen og festligt at få en lille film ved bilen og når de kommer ud af denne.

Rigtig god fornøjelse!

 • Svar
  Birgitte B
  14. juni 2017 den 10:44

  Pirogger eller sandwich er også populært. Ellers er det godt med suppe, hvis man er sidste stop på ruten.
  Kh. Birgitte

 • Svar
  Caroline
  14. juni 2017 den 12:23

  QUESADILLOS!!! Jeg er helt pjattet med dem, selvom jeg ikke selv skal på studenterkørsel eller kender nogle der skal, så skal jeg da lige have lavet en ordentlig omgang til madpakken!

Skriv svar