Familieliv Ferie Oplevelser

10, 9, 8, 7…… Sommerferie

4. juli 2017

Jeg synes der er utrolig meget man kan gå og glæde sig over – og til – sådan helt overordnet set. Men særlig stor er glæden nu engang den dag, hvor man går på sommerferie.

Udsigt til en hel uendelighed af afslapning, sol, laven ingenting og masser af nydning (tror muligvis jeg lige fik twistet nogle ord lidt længere end de egentlig kan klare der:)). Det fås altså ikke meget bedre.

Og det allerfedeste er næsten, at mens man på andre tider af året kan tage ferie med den viden i bagagen, at ingen andre – eller kun et fåtal – holder ferie. Og at man altså skal løbe 7.000 gange stærkere når man er retur. Så er sommerferie sådan en allround en af slagsen. En, som de allerfleste af os holder og det betyder altså sådan helt lavpraktisk, at der er sådan en lidt “Danmark går i standby” stemning i sommerferien og i juli måned i særdeleshed. Noget, som jeg i øvrigt synes det er utrolig vigtigt at skatte. Det er nemlig absolut ikke hele verden rundt, at samfundet hænger sammen på den måde.

Man mærker juli måned på trafikken – eller mangel på samme, man mærker juli på det dalende antal kollegaer på arbejdspladsen, man mærker det på antallet af mails i inboksen, der falder drastisk og man mærker det på langt færre mennesker i butikkerne og i det gode vejr mærker man det tilsvarende på stranden, bare med omvendt fortegn.

Jeg elsker den her tid.

I år har jeg lovet mig selv at være ekstra god til at nyde den. Til at lade batterierne op. Til at gøre lige som jeg og familien har lyst. Og til måske at blive endnu mere mig selv igen.

Lige om et splitsekund starter min sommerferie. I eftermiddag når jeg cykler hjemad er mit autosvar sat til, mit humør i top og jeg har tjekket ud til sommerferie. Det er lige om lidt. Jeg tæller lige ned: 10, 9, 8, 7, 6….. og Sommerferie!!!!!

PS – billedet er vores hotel ved Cinque Terre i Italien. 

 • Svar
  Birgitte B
  5. juli 2017 den 10:10

  Der er stille her på kontoret, men det er også dejligt nogle gange…
  Rigtig god ferie Dorte – håber I kommer godt afsted sydpå. Kram B

 • Svar
  Therese
  6. juli 2017 den 8:33

  Rigtig god ferie. Sommeren er slut, før man ved af det. Det er vigtigt at nå at nyde og lade op 🙂

Skriv svar