Tanker

I parentes bemærket #17

3. juli 2017

 • Har jeg kun 2 dage (snart kun 1½) tilbage på arbejde før jeg går på ferie. Det føles immervæk ret godt. Resten af min lille familie er startet ferie og der var sløvsind over hele linjen da jeg cyklede hjemmefra i morges – 2 børn i sofaen, 1 sov stadig og en husbond, der vist stadig er ved at komme ned i gear efter sidste uges arbejdsmarathon. Faktisk en ret god fornemmelse, at de får lov til at feriere den allerede nu.
 • Stornød vi sommeren i lørdags. Det var helt underligt (og ganske vidunderligt) med sådan en indskudt sommerdag midt i regnvejr og blæst. Vi sugede alle de D-vitaminer i os, som vi overhovedet kunne og fik tilmed gjort haven sommerferieklar. Total win!
 • Diskuterer vi i øjeblikket bedste rute ned igennem Tyskland. Sådan en rigtig dansk nationalsport, som her ved sommertid rammer alle os kør-selv-ferierende. Diskussionen går især på mulig impact af G20 topmødet, deraf følgende demonstrationer, vejarbejde og andet der i den grad kan ramme ferietrafikken omkring Hamburg. Engang imellem tager jeg mig selv i at tænke, at det jo var sådan noget mine forældre diskuterede og om det mon så betyder, at jeg er blevet rigtig voksen:).
 • Klappede min søn her den anden dag Nils på armen alt imens han sagde “Far, går det egentlig godt på arbejde” – så sødt simpelthen og også lidt morsomt.
 • Fik jeg – i det små godt nok – startet op på feriepakningen. Indtil videre bærer det en del præg af, at bunke nyligt vasket tøj sammen på et bord i stuen, som jeg så satser på at lave en både grov- og finsortering af inden det ryger i kufferten på onsdag.
 • Nød vi en tur på Aros i går og fik set udstillingen the Garden – the past. Som altid var det en oplevelse at være på besøg på museet og vi havde en super hyggelig formiddag dernede alle 5.
 • Er jeg sådan helt eksalteret over snart at skulle på ferie. Det er virkelig noget jeg har set frem til så længe og nu må dagen altså bare godt indfinde sig. ASAP, tak :-).
 • Hjælper det jo heller ikke på feriecravingen, at der dukker de skønneste feriebilleder op i diverse feeds. Men bare vent – snart er det mig der spammer med den slags billeder.
 • Svar
  Birgitte B
  3. juli 2017 den 14:49

  Glæder mig til dit feriespam 😉 kram B

 • Svar
  Anette
  3. juli 2017 den 22:50

  Håber I får en fantastisk ferie

Skriv svar