Bolig

Badeværelse anno 1970 og anno 2017

29. august 2017

Vores nye badeværelse er færdigt. Et kæmpeprojekt og nu en kæmpe tilfredsstillelse. Forandringen er til at tage og føle på. Vi har fået et helt, helt andet rum end det meget 70’er agtige badeværelse, der tidligere var at finde på vores 1. sal.

Badeværelset fra 1970 var så gennemført i sin 70’er stil, at jeg – inden vi rev det ned – skrev til den gamle by i Århus og forhørte mig om de manglede elementer til deres 70’er udstilling. Det gjorde de ikke i denne omgang, men jeg fik alligevel stort tak for henvendelsen.

Vores nye badeværelse har krævet en del. Fra det stod helt tomt uden den ene væg, med gulvet væk og bare vægge til nu, hvor der er lækkert badekar, ny brusekabine, ny håndvask og nye hylder er der pågået et kæmpe arbejde.

Noget har vi (læs:Nils) selv lavet, noget har vi haft håndværkere på til, men uanset har det krævet masser af knofedt, mange tanker og masser af tålmodighed og jeg forstår nu til fulde, hvorfor et badeværelse er så dyr en post på et ombygningsprojekt.

Resultatet er fuldt ud tilfredsstillende. Jeg stornyder vores nye wellness rum (ahh – var det lige at tage munden for fuld:-)) og jeg har ingenlunde fortrudt at vi tog beslutningen om at gå all in på projekt badeværelse, som faktisk startede som et “vi skifter bare saniteten” til “vi laver et spritnyt badeværelse fra A til Z”

 • Svar
  Birgitte B
  29. august 2017 den 10:31

  Det er dælme også blevet et flot rum. Tillykke med det! 🙂 kram B

 • Svar
  Signe Op.
  29. august 2017 den 10:42

  Det er virkelig blevet fint – tillykke med, at det er overstået ?
  Det er sjovt, det der med planer; vi havde også et totalt 70’er bryggers, og gik fra “vi kan jo skifte bordpladen og male lågefronterne” til “øh hov, nu rev vi da vist lige hele lortet ned” ?

  • Svar
   familiefletninger
   29. august 2017 den 14:31

   Haha – ja, man bliver lidt revet med når først det går løs. Men nedrivningen er også den “nemme” del – jeg synes det hårde har været at bygge op påny. Alt det arbejde, alle de beslutninger, al den tålmodighed :-). Og tak iøvrigt. Kram D

 • Svar
  Marina
  29. august 2017 den 13:02

  Hvor er det bare blevet flot. Tillykke.

 • Svar
  Maude // skøreliv.dk
  29. august 2017 den 16:56

  Åh, det er så skønt når det er overstået, den slags! Flueben på listen! ❤️

  • Svar
   familiefletninger
   30. august 2017 den 8:58

   Uha ja, et flueben er nok noget nær det fedeste for en listoman 🙂

Skriv svar