Kort og godt Øjeblikke

I parentes bemærket #??

4. september 2017

 • Har jeg virkelig haft min tålmodighed på prøve i forbindelse med, at vi har afventet endelig bekræftelse på godkendelse af vores byggeri fra banken. Er super dårlig til at vente på sådan en afgørende ting og ser spøgelser overalt i sådan en proces. Også på trods af, at vurderingseksperten allerede mundtligt havde fortalt mig, hvad han ville skrive i sin rapport.
 • Overvejer jeg at tage børnene med på spejdertur om et par uger. Er jeg så gal eller genial??
 • Er perlepladeproduktion et ret stort hit herhjemme i øjeblikket. Sjovt som indkøb af spraglede perler og “kan lyse i mørket” perler kan booste den aktivitet.
 • Har jeg lige bestilt Dronningen af Tearling hjem og glæder mig til at komme i gang med den. Har I læst den?
 • Glæder jeg mig også rigtig meget til vores tur til Skagen i slutningen af september. Et gavekort til ophold på Ruths hotel skal indløses og det er altså ikke en dårlig ting at have i vente.
 • Satser jeg på snart at blive færdig med strikkeprojekt sweater til sønnike. Han er heldigvis ikke helt så utålmodig omkring projektet som hans søstre, men har dog stadig lidt svært ved at forstå, at jeg ikke bare får afsluttet den bette opgave 🙂
 • Har vi over de seneste par uger set samtlige Harry Potter film i serien. Jeg blev inspireret efter at have læst “Harry Potter og det forbandede barn”. Det var et ret fedt gensyn. Nu trænger jeg så også til en Harry Potter pause for en stund.
 • Synes jeg godt man kan sige, at mine september forudsigelser – bl.a. hos Birgitte indtil videre har holdt stik. Sikke da et skønt vejr vi har haft her i weekenden:)
 • Svar
  Birgitte B
  5. september 2017 den 9:04

  Jaaa Dorte, men i går regnede det 😉 det betyder dog ikke noget, for jeg lå med influenza 🙁
  Jeg Håber, du vil skrive lidt om Ruths Hotel. Jeg har hørt mange anbefalinger af det. Skal I have børnene med?
  Kram B

  • Svar
   familiefletninger
   5. september 2017 den 9:26

   Jeg må indrømme at jeg også gik og småfrøs lidt igår, men weekenden var sørme god. Under alle omstændigheder giver jeg gerne drinks i Århus :-). Rigtig god bedring til dig iøvrigt, lyder ikke særlig rart. Jeg vil rigtig gerne skrive om Ruths hotel. Det er en kærestetur vi skal på. Gourmetophold og muligvis et dyp i havet blå. Kram D

Skriv svar