Bloggen

I september for 1 år siden

5. september 2017

Jeg har set tilbage. På september måned for et år siden og det har faktisk været en ret sjov øvelse for mig og nu har jeg lyst til at dele – eller gendele – nogle af indlæggene fra dengang. Jeg håber I har lyst til at læse eller genlæse et par af indlæggene.

I september for 1 år siden

Var det der fyldte allermest for os derhjemme det vadested vi stod i. Vores hus havde nemlig på det tidspunkt været til salg i et års tid. Uden det store held. Og vi var i store overvejelser om, hvorvidt vi fortsat skulle bevare huset på til salg eller om vi skulle trække det af markedet og istedet bygge om. Efter lange overvejelser traf vi i starten af september en endelig beslutning. 

Umiddelbart herefter fortalte jeg en masse om, hvad planerne var for vores meget omfattende ombygningsprojekt. Jeg bider selv mærke i, at jeg optimistisk skriver, at ombygningen nok vil vare et halvt års tid, måske lidt længere. Det skulle vise sig at blive en del længere:). Det er simpelthen så sjovt at se billederne og når jeg selv kigger indlægget igennem bliver jeg virkelig glad for alle de forbedringer vi har tilført huset. Det har i sandhed skiftet karakter.

I september var der også fokus på det sunde liv. Vi juicede i et væk derhjemme og i dette indlæg præsenterede jeg mine yndlingsjuicer for jer.

Jeg reflekterede også over det der med venskaber. En disciplin, som jeg ikke altid selv er et jern til.

I september var jeg også blevet en smule provokeret af en bog jeg havde læst, som gav mig indtrykket af et lidt negativt syn på “os der gifter os med brugte mænd“. Noget, der nok især fylder for os der er i den rolle, men som jeg var glad for at få forskelligt feedback på.

Endelig var september også måneden, hvor jeg skrev om det der med at dele ud om at man blogger. Et emne, som ihvertfald jer andre der blogger også synes at kende til.

    Skriv svar