Børn Familieliv

Så er vi igang

1. september 2017

Det er sådan lidt som en hemmelig klub. Man kender den ikke rigtig før man får børn og ungerne når en vis alder. Klubben er som sådan ikke særlig spændende, men man lærer at få det bedste ud af den. Man bliver typisk medlem af klubben når børnene når 5-års alderen og de primære kendetegn ved klubben er lugten af skole (eller af klor), ubekvemme siddepladser og at varigheden typisk er omkring en times tid. Per barn.

Ved du hvad jeg snakker om? Det er selvfølgelig “klubben for medfølgende forældre i omklædningsrum”, som starter op når poderne når fritidsinteressestadiet i deres liv. Ihvertfald hjemme hos mig.

Vi har den seneste uges tid skudt sæsonen igang for ungernes respektive fritidsinteresser og det indebærer altså, at jeg bl.a. befinder mig i et omklædningsrum under gymnastik og svømmetimerne. Derudover er alle ungerne startet ud med at gå til spejder, hvor jeg er aktiv deltager med de 2 yngste. Her er det dog frisk luft og lugten af bål, der følger med istedet for den lidt mere sure lugt af omklædningsrum.

Hvorfor jeg ikke bare tager hjem istedet for at sidde og vente? Thjoo – mine unger må godt få en god start på fritidsinteresserne og det gør de typisk når de ved jeg er lige om hjørnet.

Curlingmor? Ahh det tror jeg ikke engang jeg gider kommentere på :-).

Hvad laver man så når man sidder der og blomstrer? Ja, altså jeg strikker, tjekker facebook, småsnakker med de andre forældre og læser.

Er det meget kedeligt? Det er egentlig ok. Det er faktisk helt ok at have en halv eller hel time helt for sig selv og selvom man har meget tvivlsom komfort i et omklædningsrum, så fungerer det ok, ihvertfald for mig.

Hvad med dig? Er eller har du også haft medlemsskab af klubben eller er det i virkeligheden et lokalt fænomen?

 • Svar
  Birgitte B
  1. september 2017 den 10:13

  Da ungerne var helt små, så sad jeg der… og da den yngste begyndte træning sidste efterår, var tiden ikke til at nå hjem igen og tilbage og hente… så der blev jeg og sad og læste. Nu træner de begge over 1½ time, så jeg kører hjem igen 🙂 kram B

  • Svar
   familiefletninger
   1. september 2017 den 10:47

   Nogen gange er det altså også helt ok at have en times læsetid, men indrømmet – det er lidt rarere at gøre hjemmefra :-).

 • Svar
  S.
  2. september 2017 den 12:46

  Hehe det kender jeg godt. Her er det klubben af mødre der går med poderne til musik – en time kan jeg enten sidde og strikke, læse eller arbejde. Og så svømmer vi. Som i. Alle fire for når de tre trunter svømmer hopper jeg selv i baljen og svømmer baner 🙂 det er en god kombi 🙂

  • Svar
   familiefletninger
   4. september 2017 den 9:30

   Jeg kan godt se, at der er flere forældre der benytter chancen for at hoppe i baljen mens poderne træner ved siden af. Jeg strikke istedet :-). Kram D

 • Svar
  Malin
  2. september 2017 den 22:30

  Åh, jeg den klub kender jeg godt, men den er efter hånden blot et minde da drengene er så store. Jeg husker svømme ‘klubben’ som en af de bedre – der var det læ og en dejlig temperatur og forældrene var nemme at snakke med. Jeg husker fodbold ‘klubben’ som en af de værste grundet vejret – og forældrene… tja… 😉

  • Svar
   familiefletninger
   4. september 2017 den 9:31

   Haha – ja, jeg er heldigvis ikke en del af fodbold klubben endnu, men jeg tror jeg må “på banen” til foråret 🙂 Kram D

Skriv svar