Kontaktinformationer

Du kan kontakte mig på mail: dorte.weiling@gmail.com, men du er selvfølgelig også velkommen til at skrive din kommentar eller dit spørgsmål direkte i kommentarfeltet i indlægget eller her på siden, så får andre nemlig også glæde af både spørgsmål/kommentar og mit svar retur

Hvis du, som virksomhed, har lyst til at lave et samarbejde med familiefletninger er jeg ganske åben herfor og du er meget velkommen til at rette henvendelse til ovenstående mailadresse.

Familiefletninger har i dag (opdateret marts 2017) cirka 6.000 unikke besøgende på månedsbasis. Dette tal forventes at nå de 10.000 unikke besøgende inden juli måned. Familiefletninger har cirka 15.000-20.000 sidevisninger på månedsbasis. Dette tal forventes at nå de 25.000 sidevisninger inden juli måned.

Har du brug for hjælp til tekstudarbejdelse eller til at blogge, så er du også velkommen til at rette henvendelse til mig. Du kan læse mere herom på LEWE.

Indlæg der er lavet i samarbejde med virksomheder eller som indeholder affiliate links vil naturligvis altid være markerede med det indledningsvist i indlægget. Dermed er der forhåbentligt aldrig tvivl om, hvor man står som læser.

Skriv svar