Om familiefletninger

dorteMit navn er Dorte og jeg blogger her på familiefletninger.dk, som er min personlige blog. Her på siden deler jeg ud af mine tanker om og oplevelser med familieliv, arbejdsliv, morrollen, sjove oplevelser, madopskrifter og meget mere.

Jeg er 43 år gammel og mor til 3 skønne krudtugler, Lilith på 7 år, som går i skole og tvillingerne Lea & Noah på 5 år, som går i børnehave. Derudover er jeg også bonusmor til Oliver på 21 år og Bertil på 19 år. Jeg er gift med Nils, som er far til alle vores 5 børn og han er ydermere far til 3 fuldvoksne børn. Navnet på bloggen er således opstået udfra vores familiekonstellation, som jeg betegner som en familie flettet sammen på kryds og tværs: Familiefletninger!

Nils og jeg mødte hinanden for over 10 år siden igennem vores fælles arbejdsplads. Vi har de sidste små 9 år boet i den sydlige del af Aarhus – Højbjerg helt præcist -, været gift i 8 år og jeg synes faktisk, at vi indtil videre har lykkedes på nogenlunde fornuftig vis med livet i en noget sammenblandet og ikke mindst rodet familie med alt hvad det indebærer af surt og sødt & ris og ros. Ingen tvivl om, at en konstellation som vores til tider kræver nogle dybe indåndinger, gode snakke og en stor portion kærlighed.

familien

minekyllinger

Fra tid til anden samarbejder jeg med virksomheder om sponserede indlæg og bloggen indeholder også bannerannoncer og indlæg med affiliate links – altså indlæg, hvor jeg linker til produkter og så opnår en lille indtjening hvis du klikker på linket og foretager et køb det pågældende sted. Det er et helt bevidst og aktivt valg fra mine side at min blog også skal være kommerciel – en beslutning jeg har været lidt længe om, sådan rigtig at erkende – og jeg synes nu, at det er en helt naturlig del af at drive en blog, som jo også er min helt personlige branding platform. Det vil selvfølgelig altid fremgå af mine indlæg om de er sponsorerede.

Jeg håber du vil finde interesse i at læse med og jeg vil være glad for alle kommentarer både under indlæggene eller på mail: dorte.weiling@gmail.com

Kærlig hilsen
Dorte

 • Svar
  Tina Bremer
  2. oktober 2015 den 13:58

  Kære Dorte
  Sikke en fornøjelse at læse om dig og dine “fletninger”. Jeg er selv fra Aarhus, og en Aarhus piges beretninger læse jo altid lidt mere med hjertet:)

  Jeg hedder Tina Bremer og arbejder som caster. Jeg skriver til dig, fordi jeg er igang med at skulle finde familier til et program til DR1, der handler om hvordan man kan spare på hverdagens forbrug. I programmet vil vi gerne vise, at man med små ændringer og fokus kan spare faktisk ret mange penge, som per år kan blive til en del. Vi tager udgangspunkt i konkrete familier og det er derfor, jeg kontakter dig. Kunne du tænke dig at høre mere, kan du skrive til mig på tibr@mastifftv.dk, så kan jeg fortælle dig lidt mere. –husk tf. nummer.
  Håber at høre fra dig, stor hilsen ehrfra
  Tina Bremer

 • Svar
  Børneværelset og lidt om familiefletninger | Familiefletninger
  7. september 2016 den 17:00

  […] Om familiefletninger […]

Skriv svar